Please wait while JT SlideShow is loading images...
Laristho fotografieLaristho fotografie

Dit najaar start bij RTV-Apeldoorn een nieuw TV-programma: “Bluesnight”.

maandag, 03 juni 2013 22:32

Donderdag 31oktober start bij RTV-Apeldoorn een nieuw TV-programma: “Bluesnight”. Opgenomen in het blues café te Apeldoorn ziet u in dit programma de grootste artiesten op blues gebied.  Live muziek, achtergrond interviews en sfeerbeelden alsof u er zelf bij bent.De mooiste camerabeelden worden voor u gemaakt door: Wilco Raayman, Albert Schuurmans en Theo van Beek.Geluid wordt verzorgd door Jip Postma. Het geheel wordt sfeervol gemonteerd door Theo van Beek. Mis het niet...”Bluesnight”, dit najaar bij RTV-Apeldoorn!

" The only way is up" 2012

vrijdag, 10 februari 2012 14:19

rubriek: video

“The only way is up” serie 2 Deel 1 De kennis making

We beginnen met een tweede serie. Deze keer volgen wij diverse teams en een individule deelneemster die de Alpe d'HuZes op gaan fietsen. Waarom doen ze mee? Welke akties ondernemen ze om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het KWF? Voor deze akties doen ze oproepen en wij maken er opnames van. Lando presenteert het, Theo en Wilco bedienen de camera's en monteren het geheel. Bea en Theo geregisseert

"Apeldoorn kiest het luchtruim" STOPT

maandag, 16 april 2012 19:53

rubriek: video

Apeldoorn kiest het luchtruim deel 18 stuntvliegen

Na 18 aflevering stoppen we met “Apeldoorn kiest het luchtruim”. We hebben alles gedaan, gezien en meegemaakt wat we wilden. Wij bedanken alle bedrijven, verenigingen en stichtingen die belangeloos hebben meegewerkt aan deze serie. Deze serie was met recht een hoogvlieger.

 

"The only way is up" 2011

vrijdag, 01 juli 2011 14:53

rubriek: video

`` The only way is up´´Deel 6 De beklimming in Frankrijk ( Alpe d'HuZes) 2011

De zesde aflevering werdt uitgezonden op 30 juni. We volgende het team in Frankrijk. Wat beleven ze daar en hoe vaak fietsen ze de Alpe d'Huez op voor het KWF.